Loading Laddar...
 

Köpvillkor

Följande villkor gäller för Anderssons Trafikskola AB:s försäljning i Sverige över Internet till konsument.

 

Köpvillkor

Beställning av en vara eller tjänst sker på vår hemsida.

Betalning görs i samband med beställningen och med kontokort. Kontokort innebär att du betalar din order direkt via kontokort (Visa eller Mastercard). Vi samarbetar med DIBS Payment Services.

När du beställt och betalat skickar vi en orderbekräftelse till dig.

För att handla måste du vara över 18 år. Är du ännu inte 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få handla.

 

Priser

Priserna anges i svenska kronor och inkluderar moms om inget annat anges. Priset på varan/tjänsten är det som anges på webbplatsen på beställningsdagen. Fraktkostnad tillkommer alltid om beställningen avser en vara.

Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser. Vi förbehåller oss också rätten att ändra priser och sortiment utan särskilda notiser om detta.

 

Leverans 

Varan/varorna ni har köpt levereras och finns att hämtas hos oss på Trafikskolan i receptionen på Thure Röingsgata 2,  252 25  Helsingborg .

 

Ångerrätt/retur
Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar online. Det innebär att du kan personligen lämna tillbaka oanvända och oskadda varor inom 14 dagar från att du har hämtat varan/varorna hos oss, om du beställt en tjänst, ångra ditt köp inom 14 dagar från det att avtalet ingicks.

För att utnyttja din ångerrätt måste du alltid senast inom 14 dagar från det att du hämtat  varan eller ingick avtalet om tjänsten meddela Anderssons Trafikskola AB att du vill utnyttja din ångerrätt. Gör du inte detta har du inte längre rätt att ångra ditt köp.

Observera att ångerrätten inte gäller en tjänst om fullgörandet har påbörjats, till exempel om du har öppnat och godkänt villkoren i elevcentralens profil.

Varan/varorna ska returneras till adressen Thure Röingsgata 2, 25225 Helsingborg. Inte skickas per post.

Vid retur/ångerköp krävs kvitto eller ordernummer.

Retur får inte ske mot postförskott.

Din retur återbetalas med samma betalningsmetod som vid köp. Detta innebär att vi sätter tillbaka köpesumman på samma kort som du använde vid köpet inom 30 dagar från det att vi mottagit din retur alternativt, om det gäller köp av tjänst, ditt meddelande om att avtalet frånträtts.

 

Avbeställning

Du har möjlighet att avbeställa hela eller viss del av beställning av varor genom att kontakta oss per telefon.


Behandling av personuppgifter

I samband med att du beställer en vara eller tjänst på vår hemsida godkänner du att Anderssons Trafikskola AB registrerar och elektroniskt lagrar de personuppgifter som du lämnar i samband med beställningen. Uppgifterna kommer att användas för administration av din beställning.

 

Reklamation

Anderssons Trafikskola AB tillämpar STR:s reklamationspolicy.

Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad ska du så snart som möjligt kontakta oss. Vid övriga reklamationer eller klagomål ska du vända dig till STR:s reklamationsnämnd, se www.str.se.

 

Lagval och forum

Svensk rätt ska tillämpas på samtliga köp enligt dessa avtalsvillkor. Skulle det uppstå en tvist mellan parterna som inte kan lösas på plats, kan tvisten prövas i domstol (tingsrätt) alternativt kan kunden (eleven) få en skriftlig prövning i Allmänna reklamationsnämnden (ARN) eller i STR:s reklamationsnämnd (gäller endast kunder på en STR ansluten trafikskola).